Valkoinen Valas auttaa esimerkiksi seuraavissa asioissa:

Studiossa kuvaamme:

-Ylioppilaskuvat
-Rippikuvat
-Muotokuvat
-Kihlajaiskuvat
-Hääkuvat
-Lapsikuvat
-Perhepotretit

Urheilukuvaus

Kilpailujen ja otteluiden kuvaus seuroille ja lehdistölle.
Urheiluseurojen joukkuekuvaukset ja urheilijoiden yksittäiskuvaukset.
Urheiluseurojen eri tapahtumien kuvaus.
Laadukkaat kuvat kausijulkaisuihin.

Lehtikuvaus

Tarjoamme palvelujamme myös lehdistön käyttöön. Toimitamme kuvat nopeasti ja deadlinen puitteissa. Kuviamme on julkaistu mm. seuraavissa lehdissä: Etelä-Saimaa, Aamulehti, Keski-Suomalainen, Kaleva, Ilta-Sanomat, Postimees.

Tuotekuvaus

Studiossa voimme kuvata niin suuria, kuin pieniäkin esineitä. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sopivin kuvauspaikka joko studiostamme tai muualta.

Panoramakuvat ja virtuaaliesittelyt

Panoramakuvat ovat erinomainen keino tuottaa laajempaa näkemystä esimerkiksi julkisistatiloista, ravintoloista, asunnoista, lomamökeistä ja teollisuustiloista.
Panoramakuvamme on laadukkaita "täydellisiä" 360 asteen pallopanoramakuvia, joita katselija voi pyörittää ympäri sekä suurentaa ja pienentää kohdetta vapaasti.

Päiväkotikuvaus

Toteuttamme suurenkin päiväkotiryhmän kuvaukset kokemuksen tuomalla ystävällisyydellä ja kiireettömyydellä.

Videokuvaus ja editointi

Toteutamme videokuvausta digitaalisesti ja käsittelemme ja leikkaamme videon valmiiksi vaikkapa DVD-levylle asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Valokuvien ja diojen skannaaminen, editointi, käsittely, restaurointi, jne.

Jos sinulla on vanhoja valokuvia joko paperisina tai dia-muodossa, skannaamme ne sinulle digitaaliseen muotoon. Tarvittaessa ne voidaan käsitellä toiveiden mukaisesti. Vanhojen valokuvia voidaan myös restauroida ja korjata.

Vanhojen videoiden muuntaminen digitaaliseen muotoon

Jos VHS-videosi on menneet rikki ja tärkeät juhlat ovat ainoastaan VHS-muodossa, muutamme nauhan sinulle nykyaikaiseen muotoon, jota voit katsella DVD-soittimellasi.

Valokuvat sisutuselementeiksi

Tuotamme ottamistamme valokuvista tai asiakkaan omista valokuvista erilaisia sisustuselementtejä. Olemme toteuttaneet esimerkiksi 2 metriä leveän teoksen, johon skannasimme kuvat asiakkaan vuosikymmenten takaisista dioista.

Kysy lisää kuvaamiseen liittyvistä mahdollisuuksista!

www.valkoinenvalas.fi - Kimmo Metsälä - kimmo@valkoinenvalas.fi - +358 40 777 9693